Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Απάντηση στην ανακοίνωση του «Φυσάει Κόντρα»


Με ανακοίνωσή της, η θλιβερή παρείτσα της δημοτικής παράταξης «Φυσάει Κόντρα» καλεί τις τοπικές αρχές να μην μας επιτρέψουν να καταθέσουμε στεφάνι για την τραγική επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής και τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Ιωνίας από τις Αρχέγονες Εστίες τους από τις ορδές του Κεμάλ.

 Ζητούν να απαγορευτεί η συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις, την ίδια στιγμή που τις χαρακτηρίζουν στην ανακοίνωσή τους «μουσειακού τύπου»! Δηλαδή, για αυτούς, η απότιση ενός - έστω και ελάχιστου - φόρου  τιμής στους σφαγιασθέντες Έλληνες αποτελεί «αναχρονιστική αντίληψη»! Δεν μας προξενεί, βεβαίως, καμία έκπληξη η θέση αυτή, καθώς είναι γνωστό ότι, οι πολιτικοί τους πρόγονοι ήταν αυτοί που περήφανα δήλωναν: «όχι μόνο χαρήκαμε για την αστικοτσιφλικίδικη ήττα στη Μικρά Ασία, αλλά και την επιδιώξαμε». Έχουν το θράσος, να βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικρασίας με τους σημερινούς λαθροέποικους που εισβάλουν ανενόχλητοι και εγκληματούν εις βάρος της Πατρίδας μας. 

Όσο για το ποιος φωτογραφίζεται με την δημοτική αρχή, το έχουμε δει αρκετές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν όλος ο "προοδευτικός" υπόκοσμος της πόλης, με την αγαστή συνεργασία του Δημάρχου, οργάνωνε ομιλίες μέσα στο δημαρχείο για να συκοφαντήσει τη Χρυσή Αυγή με «ενισχύσεις» μάλιστα και από την Αθήνα.

Η Χρυσή Αυγή, όπως πράττει με συνέπεια για πάνω από τριάντα χρόνια, θα συνεχίσει να τιμά τους Μεγάλους Νεκρούς της Πατρίδας μας είτε αρέσει στο πολιτικό κατεστημένο και τις παραφυάδες του, είτε όχι!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου